De bakkerij

Vers is echt vers bij Jumbo

Brood eten we elke dag. Het moet vooral lekker en vers zijn! Jumbo heeft een ruim assortiment brood. Elke nacht wordt het brood vers gebakken volgens vaste recepturen. Als het brood in de winkel wordt geleverd is het vaak nog een beetje warm. Bij Jumbo kun je terecht voor aantrekkelijk geprijsd brood en ook voor specialiteiten. De hele dag door wordt er brood in de winkel gebakken. Dat ruikt niet alleen heel lekker maar daardoor is er ook altijd voldoende keuze. Vraagt u de bakker gerust naar het assortiment of advies over bepaald brood.

Goudeerlijk, brood zoals brood bedoeld is

Met de grootste zorg wordt het beste graan voor de Goudeerlijk broden geselecteerd. Dat zorgt ervoor dat het brood natuurlijk mals blijft en een krokante korst heeft. Onze bakkers houden van lekker en natuurlijk brood. Door de nauwkeurige samenstelling van het recept is het brood mooi in balans. Het Goudeerlijk assortiment bestaat uit twaalf verschillende broden. Van donker tot licht, met of zonder pitjes en zaadjes, Goudeerlijk heeft voor ieder wat wils.

Er is nu ook een Goudeerlijk Speltbrood. Brood gemaakt van Spelt is voor veel mensen een aantrekkelijk alternatief ipv brood op basis van tarwe. Spelt is één van de bekende Oergranen die al een hele lange geschiedenis kent.

Goudeerlijk Speltbrood en Speltbollen worden bereid van Speltbloem en gedecoreerd met Speltvlokken. Het brood heeft een lichte nootachtige smaak. Bovendien bevat dit brood in plaats van tarwegluten; Speltgluten en wordt er bij de bereiding geen gebruik gemaakt van melk. Met Speltbrood speelt Jumbo in op een actuele trend van gezonde en verantwoorde voeding en de grotere vraag naar Speltproducten.

Brood met Oorsprong - Ovenbrood | Oerbrood

Brood met Oorspong is het resultaat van de keuze voor aandacht en kwaliteit. Niet alleen voor ingrediënten maar zeker ook voor de bereiding van het brood. We gebruiken de beste grondstoffen en een optimaal receptuur. Voor een optimale smaak en goede verkrijgbaarheid worden Ovenbrood, Oerbrood en diverse lekkernijen in de winkeloven met aandacht afgebakken door bakkers met verstand van brood. En dat proef je!

Ovenbrood

Ovenbrood is het resultaat van de keuze voor tijd en kwaliteit. Het brood wordt de hele dag in de winkeloven met zorg gebakken. Van deegstuk tot krakend vers brood. En dat proef je! Ovenbrood verleidt door zijn onweerstaanbare geur, krokante korst en malse kruim. Het gevarieerde assortiment van Ovenbrood biedt elke broodliefhebber dagelijks een verrassende keuze vers brood.  Er zijn zes varianten Ovenbroden verkrijgbaar.

Oerbrood

Het stoerste brood onder de broden. Met een krachtige korst van buiten en een uitermate malse kruim van binnen. Oerbrood heeft een relatief lange rijstijd en wordt op de vloer van de oven gebakken. Dankzij ondermeer de uitgekiende tarwemelange en de hoogwaardige bloem blijft het brood makkelijk 2-3 dagen vers. De karaktervolle Oerbrood recepturen zijn tot stand gekomen in nauwe samenwerking met speciaal geselecteerde bakkerijen. De combinatie van de beste natuurlijke ingrediënten en puur vakmanschap zorgt voor brood van topkwaliteit. Oerbrood is voor liefhebbers van brood met een eigen karakter. Er zijn vijf varianten Oerbrood verkrijgbaar.

Verwennerij producten

Op de broodafdeling bij Jumbo kunt u natuurlijk ook terecht voor diverse andere lekkernijen voor in de broodtrommel of in het weekend. Denk aan verse bolussen, kleinbrood, krentenbollen, eierkoeken en stokbrood. Laat u zich verrassen door de lekkerste afdeling van Jumbo.

Dieet of allergie

Naast alledaags brood heeft Jumbo ook Speltbrood, koolhydraatarm brood, glutenvrij brood en zoutarm brood.

Online gebak bestellen

Makkelijk online uit een zeer uitgebreid assortiment verse (foto)taarten en gebak bestellen? Ga naar www.jumbogebak.nl, bestel je taart en haal je bestelling af in je eigen Jumbo-winkel.

Openingstijden

Openingstijden

Zoekresultaten

Openingstijden

Vandaag tot open

Feestelijke opening over