Kaasomelet

gevuld met groenten en truffelolie
Zo maak je het
20 - 30 min
Portie:
4 personen
Moeilijkheidsgraad:
gemiddeld
Dit is een recept van JumboDit is een recept van: Jumbo

Dit heb je nodig

  • saladedressing
  • 6 eieren
  • 1 dl melk
  • truffelolie
  • 700 g verse frites
  • 2 stengels bleekselderij
  • 1 rode spaanse peper
  • 50 ml vloeibare margarine
  • 200 g diepvries tuinerwtjes
  • 200 g wortelsalade
  • gemengde sla
  • 3 bosuitjes
  • 225 g Valess roerbakblokjes
  • 2 bolletjes mozzarella

Voedingswaarde p.p.

  • 44 g koolhydraten
  • 823 kcal
  • 54 g vet, waarvan 25 g verzadigd
  • 39 g eiwit

Zo maak je het

  1. 1Snijd de bosuitjes in ringen.
  2. 2Maak de bleekselderij schoon en snijd in kleine stukjes.
  3. 3Verwijder de zaadjes uit de peper en snijd deze in ringetjes.
  4. 4Verwarm 25 ml vloeibare margarine in een pan en bak hierin de roerbakblokjes.
  5. 5Schep de bosuitjes, de wortelsalade, de bleekselderijstukjes en de Spaanse peper erdoor en fruit dit ca. 2 minuten.
  6. 6Voeg de tuinerwtjes toe en smoor ze ca. 8 minuten. Breng op smaak met zout en peper.
  7. 7Klop in een kom de eieren los met de melk en de truffelolie.
  8. 8Snijd de mozzarella in plakjes.
  9. 9Verwarm de rest van de vloeibare margarine in een grote koekenpan, schenk het eimengsel erin en schuif voortdurend het gestolde ei van de rand naar het midden en laat het nog vloeibare ei naar de rand vloeien.
  10. 10Verdeel de plakjes mozzarella over het ei en bak de omelet ca. 3 minuten tot de bovenkant bijna gestold en de onderkant goudbruin is.
  11. 11Schep de groenten met de roerbakblokjes aan één kant op de omelet en klap de omelet dubbel.
  12. 12Serveer de omelet met friet en gemengde sla met Smaakmaker saladedressing.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer als eerste!

Plaats een reactie

Mijn Jumbo

Heb je zelf een recept?

  • Recepten opslaan
  • Zelf recepten insturen
  • Jumbo punten scoren!
Stuur jouw recept in

Boodschappenlijst