Carpaccio met rucola en balsamicodressing

Zo maak je het
10 - 20 min
Portie:
2 personen
Moeilijkheidsgraad:
eenvoudig
Dit is een recept van LoesDit is een recept van: Loes
Alle recepten van deze gebruiker

Dit heb je nodig

  • 30 gram rucola
  • 1 eetlepel mosterd
  • 2 eetlepels basilicumazijn
  • 5 eetlepels olijfolie
  • 300 gram carpaccio
  • 4 eetlepels geraspte kaas (oud)
  • 1 snufje zout
  • 1 snufje peper
  • 1 potje gedroogde tomaten (in olie)

Zo maak je het

  1. 1Snij de schoongemaakte rucola in kleinere stukken. Klop de mosterd en de azijn door elkaar en voeg, al kloppende, lepel voor lepel de olie toe.
  2. 2Verdeel de plakken vlees over de borden en strooi er wat zout en peper over. Leg in het midden van de carpaccio een bergje sla en strooi de kaas over het vlees en de sla. Klop de dressing nogmaals goed door en lepel die over de carpaccio.
  3. 3leg een paar gedroogde tomaten op het geheel

Bron

Extra lekker: Strooi ook nog wat geroosterd pijnboompitjes op de borden.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer als eerste!

Plaats een reactie

Mijn Jumbo

Heb je zelf een recept?

  • Recepten opslaan
  • Zelf recepten insturen
  • Jumbo punten scoren!
Stuur jouw recept in

Boodschappenlijst