Beltegoed opwaarderen

Via de winkel of online

Kies bij de kassa Jumbo Mobiel beltegoed van 10 of 20 euro. Na het afrekenen ontvang je een 15-cijferige opwaardeercode op je kassabon. Volg verder de instructies op de kassabon.

  1. Online opwaarderen
    Via deze website kun je eenmalig je beltegoed opwaarderen.  Vul je mobiele nummer, het gewenste bedrag en betaalwijze in en meteen daarna is je beltegoed opgewaardeerd.
  1. Online opwaarderen via sms of periodiek instellen
    Je kunt bij Jumbo ook gebruik maken van periodiek en SMS opwaarderen. Bij periodiek opwaarderen wordt je beltegoed op een vast moment in de week of maand automatisch opgewaardeerd. Voor SMS opwaarderen verstuur je een sms naar 1220 met daar in de tekst: Plus 10 1234 (waarbij 1234 de code is dus je ontvangt bij aanmelden).

    Om gebruik te maken van deze mogelijkheden moet je bankrekening aan je mobiele nummer zijn gekoppeld. De verschuldigde bedragen zullen na de opwaarderingen automatisch van je bankrekening worden afgeschreven.

    Bij de registratie wordt je gevraagd om éénmalig een Ideal betaling van 1 cent uit te voeren om te bevestigen dat je de eigenaar bent van het betreffende bankrekeningnummer. Vervolgens wordt er éénmalig 1 cent van je bankrekening afgeschreven om te controleren of je rekening beschikbaar is voor incasso’s.

Hoogte beltegoed opvragen

Je kunt de geldigheid en hoogte van je beltegoed opvragen door gratis met je mobiele telefoon te bellen naar 1244. Als je in het buitenland bent en bellen naar 1244 werkt niet, gebruik dan *100*1244#. Kies voor optie 1 en je hoort de hoogte en de geldigheid van je beltegoed.

Ook kun je je beltegoed binnen enkele seconden op je scherm laten verschijnen door op je mobiele telefoon *101# in te toetsen gevolgd door de beltoets (werkt ook in het buitenland).

Je beltegoed is onbeperkt geldig, mits je eens in de 12 maanden opwaardeert. Doe je dat niet, dan wordt je beltegoed bevroren voor een periode van 1 maand.

Consumentenservice voor al je vragen

Heb je vragen over Jumbo Mobiel? De consumentenservice staat voor je klaar. Bel 1200 met je Jumbo Mobiel simkaart of met elke andere telefoon: 06-12001200 (€ 0,10 per minuut). Het is belangrijk dat je het mobiele Jumbo nummer intoets in het keuzemenu, zodat je wordt herkend als Jumbo klant. Zo kunnen we je optimaal van dienst zijn.

Openingstijden

Openingstijden

Zoekresultaten

Openingstijden

Vandaag tot open

Feestelijke opening over