Jumbo Mobiel

Jumbo Mobiel

De langste belgarantie

Een betrouwbaar product met een uitstekende landelijke dekking. En we geven je de langste belgarantie = de meeste minuten bellen tegen de laagste prijs in Nederland.

Waardeer hier je beltegoed op!Waarom Jumbo Mobiel

Er zijn meer redenen om voor Jumbo Mobiel te kiezen:

  1. Onderling bellen Jumbo Mobiel bellers met 50 procent korting
  2. Noodbundel: Sta je bijvoorbeeld een keer met pech langs de weg? En heb je geen beltegoed meer? Met de noodbundel van Jumbo Mobiel kan je maximaal 1 keer per maand gebruik maken van 2 gratis sms’jes of 2 minuten gratis bellen. Een unieke service van Jumbo.
  3. Jumbo Mobiel maakt gebruik van het betrouwbare KPN netwerk
  4. Gratis nummerbehoud
  5. Beltegoed altijd en overal opwaarderen via opwaardeerkaarten (10 of 20 euro) of via online opwaarderen
  6. De laagste prijs voor de meeste belminuten

Startpakket en activatie simkaart

In de winkel vind je het Jumbo Mobiel startpakket voor slechts € 9,95. Hierin zit een prepaid simkaart, € 10,- beltegoed, een aanvraagformulier voor nummerbehoud, een uitgebreide handleiding en een formulier met ‘belangrijke sim gegevens. We zijn in afwachting van een nieuw model simkaart die ook geschikt is voor de nieuwste mobiele telefoons. De levering heeft wat vertraging opgelopen maar volgens de laatste inzichten is de nieuwe simkaart in week 47 te koop.  Het activeren van je Jumbo Mobiel simkaart is makkelijk met de stap-voor-stap handleiding.

Consumentenservice voor al je vragen

Heb je vragen over Jumbo Mobiel? De consumentenservice staat voor je klaar. Bel 1200 met je Jumbo Mobiel simkaart of met elke andere telefoon: 06-12001200 (€0,10 per minuut). Het is belangrijk dat je het mobiele Jumbo nummer intoets in het keuzemenu, zodat je wordt herkend als Jumbo klant. Zo kunnen we u optimaal van dienst zijn.